Zomers plezier bij LAGO-zwemparadijzen dankzij gratis zonnecrème

LAGO-zwemparadijzen zet in op een zorgeloze en veilige zwemuitstap met het hele gezin, zeker in de zomer. Dankzij de SMOTspots (slimme zonnecrème dispensers) van Sundo zijn knalrode, verbrande schouders tijdens zomerse waterpret verleden tijd. Die palen voorzien namelijk elke bezoeker van een likje zonnecrème. Insmeren maar! Je vindt de dispensers van half juni tot en met half september op de ligweide van elk LAGO-zwemparadijs. Met het tropisch weer dit weekend geniet je onbezorgd van een dagje vakantie met een laagje zonnecrème!

 

 

Zalig genieten van de zon

Je maakt je op voor een zalige zomeruitstap in je favoriete zwemparadijs… de zon straalt, geen wolkje aan de lucht en je duikt het met hele gezin het buitenbad in, zalig! Maar oh nee, je bent de zonnecrème thuis vergeten… ai ai. Safety first! Veiligheid is één van de kernwaarden van LAGO-zwemparadijzen. Een veilige zwemuitstap betekent in de zomer ook beschermd genieten in de zon. De bus met zonnecrème wordt snel al eens vergeten bij het inpakken van de zwemkledij. Dankzij de SMOTspots aan de ligweide van je favoriete zwemparadijs hoef je je hier niet meer druk in te maken.

 

Na het grote succes van vorig jaar gaat LAGO opnieuw in zee met Sundo. We voorzien gratis zonnecrème met SPF (factor) 30, bevat zowel UVa als UVb filters en is hypo-allergeen, parabeenvrij én (niet onbelangrijk in een zwemparadijs) waterproof. Van een sunproof zwemuitje gesproken! Zo kan iedereen van het gezin naar hartenlust binnen én buiten ravotten. Zorgeloos zwemmen en veilig ontspannen in de zon, daar doen we het voor.

 

Slimme dispenser

SMOTwatte? SMOTspot staat voor Skin Matters Over Tan, maar smotten is ook West-Vlaams voor smeren. Het is een eenvoudige dispenser, maar wat voor één! Dankzij slimme sensoren haal je volledig contactloos zonnecrème uit de palen. Ook de SMOTspots zelf houden van de zon. Ze werken namelijk op zonne- energie.

 

Ze voorzien niet enkel zonnecrème, maar geven je allerlei randinformatie. Op het scherm aan de palen kan je de UV-index en bijhorend zonadvies aflezen. Want hoewel het bewolkt is, kan het toch aangewezen zijn om te smeren. De smeerpalen verzamelen bovendien data zoals temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en de relatie tot het zonnecrèmeverbruik. Meten = weten!