Toegang aan halve prijs op verkiezingsdag bij de Plopsa-parken

Ook bij de Plopsa Group zijn de verkiezingen van aanstaande zondag hot topic. In de Belgische Plopsa-parken krijgen bezoekers op zondag 26 mei 50% korting op hun toegangsticket.

Op zondag 26 mei trekt het volledige land opnieuw naar de stembus voor de regionale, federale en Europese verkiezingen. Nadien kunnen de stemmers terecht in Plopsaland De Panne, het waterpretpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo in de Belgische Ardennen want bezoekers krijgen er die dag maar liefst 50% korting op hun toegangsticket >1m. Het speciale verkiezingsticket kan enkel online via de officiële webshops van de parken aangekocht worden.

“Met de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar in oktober hadden we deze actie voor het eerst uitgezet. We kregen toen alleen maar positieve reacties en willen mensen opnieuw warm maken om na het stemmen naar een van de Plopsa-parken te komen voor een leuke dag.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

De actie is enkel geldig in de webshops van Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo via www.plopsa.be met promocode ‘STEM19’.