Nieuwe thrillride Thunder Birds bijna compleet in Fort Fun

In het Duitse pretpark Fort Fun, gelegen in Bestwig zijn de werkzaamheden aan de nieuwe attractie Thunder Birds bijna afgerond. Thunder Birds is een Air Race attractie van de Italiaanse bouwer Zamperla.

 

Thunderbirds is de grootste investering voor het park in de laatste tien jaar. Maar liefst 1 miljoen euro wordt hiermee geïnvesteerd. Dit geld dient niet enkel voor de attractie, maar ook voor een nieuw aan te leggen Indiaans themagebied, middenin het park. Dit is terug te vinden tussen de Indoor Thrillride Darkraver en de attractie Wild Eagle. Na wekenlang bouwen, lijkt het er op dat de werkzaamheden bijna compleet zijn.

Thunderbirds is een zogenaamde Air Race attractie, gebouwd door de Italiaanse bouwer Zamperla. Men koos voor de 8.2 versie, welke acht armen bevat, met telkens twee zitplaatsen aan het uiteinde.

 

Bron en foto’s: Fort Fun