Fotoalbums: Pacific Park, Gilroy Gardens, Santa Cruz Beach Boardwalk en Las Vegas Mini Gran Prix Family Fun Center

Tijdens zijn USA trip bezocht Themeparkfreak Dries niet enkel de grote parken, maar maakte hij ook tijd om enkele kleine parkjes mee te pikken. In onderstaande fotoalbums bekijken we zijn bezoekjes aan Pacific Park, Gilroy Gardens, Santa Cruz Beach Boardwalk en Las Vegas Mini Gran Prix Family Fun Center.

 

Fotoalbum: Pacific Park

Pacific Park is een pier park gelegen in Santa Monica, California. In het park vindt je enkele familiale attracties terug, maar ook een achtbaan. Het was dan ook deze achtbaan die Themeparkfreak Dries naar het park lokte. Santa Monica West Coaster is een familiebaantje gebouwd door Morgan.

Fotoalbum: Las Vegas Mini Gran Prix Family Fun Center

Bij Las Vegas Mini Gran Prix Family Fun Center draait alles natuurlijk rond de kartbaan, maar in het park kan je ook een indoor game arcade terugvinden en enkele glijbanen. Wat Themeparkfreak Dries voornamelijk naar het park lokte was de achtbaan Dragon Coaster, een familie baantje van Wisdom Rides.

Fotoalbum: Gilroy Gardens

Gilroy Gardens is een familie pretpark gelegen in Gillroy, California. Het park biedt heel wat familiale attracties aan waaronder een reuzenrad, monorail, bootvaart en heel wat draaimolens. Voor Themeparkfreak Dries stonden vooral de twee achtbaan op het programma. De eerste achtbaan die je terugvind in het park is Timber Twist, een Zierer Tivoli baantje. De tweede achtbaan is Quicksilver Express, een terreincoaster gebouwd door Morgan.

Fotoalbum: Santa Cruz Beach Boardwalk

Santa Cruz Beach Boardwalk is een pierpark gelegen in het Californische Santa Cruz. Behalve heel wat familiale attracties kan je  je in dit park drie achtbanen ontdekken. De oudste achtbaan en meteen de blikvanger is de houten achtbaan Giant Dipper, die opende in 1924. Een tweede achtbaan kreeg de naam Undertow, dit is een spinning Coaster van Maurer Rides. De laatste achtbaan is Sea Serpent, een baantje van E&F Miler.