Nieuwe spectaculaire achtbaan Walibi Rhône-Alpes wordt volop getest

De nieuwe achtbaan Mystic, die dit jaar opent in het Franse Walibi Rhône-Alpes wordt momenteel volop getest. Dat blijkt uit een foto die het park onlangs deelde op haar Facebookpagina. De achtbaan werd gebouwd door de Duitse firma Gerstlauer. Mystic zal een verticale lifthill en meerdere lanceringen bevatten.

 

In het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes loopt de bouw van de nieuwe achtbaan Mystic op haar einde, de baan is volledig compleet, waardoor de eerste testritten konden aanvatten. Bewegende beelden zijn er van deze ritten momenteel nog niet, maar het park deelde enkel foto’s van het treintje dat door de track rijdt.

Met Mystic zal het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes dit jaar haar spectaculairste achtbaan openen. Deze achtbaan wordt van het type infinity coaster, gebouwd door het Duitse bedrijf Gerstlauer. De nieuwe achtbaan wordt 31 meter hoog en 575 meter lang. Tijdens de rit zal de achtbaantrein een snelheid behalen van 85 km/u en zullen de bezoekers verschillende keren overkop gaan. Er zullen bepaalde stukken track verschillende malen voorwaarts en achterwaarts afgelegd worden.

Alle bouwupdates zijn hier te vinden.

 

 

Bron en foto’s: Walibi Rhône-Alpes