Nieuw indoorgebied voor Walygator Parc in 2020

Het Franse Walygator Parc zal haar attractieaanbod volgend jaar uitbreiden met een indoorgebied dat volledig in het teken zal staan van Peter Pan. Dit zal te vinden zijn in het theater ‘Le Métamorphose’, dat reeds enkele jaren ongebruikt is.

 

Bezoekers van Walygator Parc in Metz zullen vanaf volgend jaar kunnen genieten in een nieuw indoorgebied. Deze nieuwigheid zal volledig in het teken staan van Peter Pan en zal verschillende attracties, een speeltuin en een restaurant bevatten. Hiervoor zal men het bestaande gebouw van het ongebruikte theater verbouwen. Dit gebouw van 2000 vierkante meter is te vinden nabij de piratenboot.

 

Daarnaast zal men volgend jaar ook de parking aanpakken, waarbij men overdekte plaatsen zal maken met zonnepanelen op. Men zal ook nieuwe LED-verlichting voorzien.

Ook dit jaar zijn er heel wat vernieuwingen te vinden in het park. Zo zette men de retracking van hun houten achtbaan Anaconda verder,werd gewerkt aan het cowboydorp en is er een gloednieuwe show te bewonderen. Met ‘Crazy Show’ belooft men een show met veel humor en acrobatiek. Zoals voorgaande jaren zal ook deze show gepresenteerd worden in samenwerking met de bekende Franse illusionist Tim Silver.

 

Bron: Parkerlebnis