Walygator Parc zet retracking Anaconda verder

Ook dit jaar neemt Walygator Parc de houten achtbaan Anaconda onder handen. Ditmaal vernieuwt het park 80 meter aan hout en rails. De houten klassieker krijgt zo de nodige aandacht om de rit aangenamer te laten verlopen.

 

De renovatiewerken aan de houten achtbaan Anaconda in het Franse Walygator Parc gaan ook dit jaar verder. De achtbaan onderging de laatste jaren al een gedeeltelijke retracking en ook dit jaar wordt deze verdergezet. Ditmaal voorziet het park 80 meter aan nieuwe track. Voor de renovatie van de achtbaan werd ondertussen meer dan drie miljoen euro uitgegeven.

Anaconda

Anaconda was ooit de eerste moderne houten achtbaan van Frankrijk. Ze werd gebouwd door William Cobb en opende samen met het park, toen nog Big Bang Schtroumpf, in 1989. De achtbaan is 36 meter hoog, 1200 meter lang en behaalt een snelheid van 90 km/h.

 

 

Foto’s: Walygator Parc