Het Franse pretpark Breizh Land Parc heropent na één seizoen niet meer

Vorig jaar werd in de Franse Bretagne een kleinschalig parkje opgericht: Breizh Land Parc. Het parkje bood enkele attracties aan, waaronder een achtbaan en was gelegen tussen enkele velden. Jammer genoeg leek het project niet te draaien zoals het hoorde en heropent het dit jaar niet meer.

 

Breizh Land Parc werd voor het eerst aangekondigd in november 2014. In oktober 2015 werd het project door de autoriteiten goedgekeurd en vorig jaar kon het parkje dan eindelijk openen, een jaar later dan origineel gepland.

Je kon in het park enkele mechanische attracties terugvinden zoals een treintje, zweefmolen en Big Apple achtbaan. Verder konden kinderen zich een uitweg zoeken uit een groot mais labyrint. Ook waren er enkele dieren te bewonderen zoals konijntjes, pauwen en sierkippen.

 

Jammer genoeg heeft het parkje onlangs aangekondigd dat het dit jaar niet meer zal heropenen, zo komt er na amper een jaar al een einde aan het bestaan.

Bron en foto’s: Breizh Land Parc