Een eerste kijk op het nieuwe Pairi Daiza hotel

Op 11 mei van 1994 opende Paradisio voor het eerst haar deuren. Nadien is de naam herdoopt tot Pairi Daiza. In 2018 en 2019 nog uitgeroepen tot beste dierentuin van Europa. Het park blijft echter niet bij de pakken zitten en opent op 22 juni Pairi Daiza Resort.

 

Je gaat er kunnen slapen in een gans nieuw gebied dat The Last Frontier zal gaan heten. Er zullen 4 hotel formules zijn. Ten eerste het hotel dat de naam Padding Bear krijgt, inclusief vier Padding Bear Suites.

Vervolgens is er de houten Native Village. Deze bestaat uit 10 huisjes waar je met maximum 6 volwassen en 2 kinderen kan slapen.

Tot slot is er ook nog de Full Moon Lodges. Ook deze heeft 10 lodges gekregen waar je met maximum 6 personen en 1 kind kan slapen.

In het totaal zijn er 50 logies met een totale capaciteit van 250 personen per nacht. Er is een aparte ingang los van het park met een parking voor 200 auto’s.

Prijzen beginnen vanaf 359 euro voor 2 personen in het hotel tot 773 euro voor 2 personen en 2 kinderen in de Full Moon Lodges. In die prijs zit ook het ontbijt en het avondmaal en één uur vroeger toegang tot het park.

Nadat het park sluit kunnen de overnachters in het nieuw gedeelte blijven genieten van beren, wolven, herten, bevers en zeeleeuwen. Alle logies kijken uit op de dieren, ook alle hotelkamers. Zo kan je bijvoorbeeld in je bad zitten in de Logde Full Moon en plots een beer of wolf voor je raam zien staan.

 

Bekijk onze foto’s van de rondleiding: