Vulkanen rond Dino Splash zichtbaar in Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne is men hard aan het werk met de vernieuwing van de Boomstammetjes. Deze zullen vanaf deze zomer door het leven gaan als Dino Splash. Hiervoor is Plopsa druk in de weer met het optrekken van een vulkanisch landschap.

 

De Boomstammetjes dateren nog van het Meli-tijdperk en openden in 1989. De dertig jaar oude attractie wordt dit jaar getransformeerd naar Dino Splash. Het Kasteel van Koning Samson wordt vervangen door een vulkanisch landschap waarbij bezoekers oog in oog zullen komen te staan met verscheidene dinosauriërs.

Op nieuwe bouwfoto’s is te zien dat de eerste vulkanische gedeelten zo goed als af zijn. De vulkaan van ruim 20 meter hoog rond de grootste afdaling moet nog verder vorm krijgen. Ondertussen heeft het park bekend gemaakt dat de vernieuwing bij opening in juli nog niet afgewerkt zal zijn. De volledige omvorming zal pas deze winter worden afgerond.