Binnenkort nieuw trampolinepark in Brugge

Vanaf eind juni komt er in B-park, Brugge, een gloednieuw trampolinepark van Jumpsquare. Hiervoor zal een leegstaand winkelpand omgetoverd worden tot een entertainmentpark van maar liefst 3500 vierkante meter.

 

Jumpsquare Group is snel groeiend bedrijf met ondertussen 40 trampolineparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Binnenkort komt daar een nieuwe vestiging bij in het West-Vlaamse Brugge. Hiervoor zal men een winkelpand verbouwen dat te vinden is in het winkelcentrum B-Park.

Dit zal één van de grootste trampolineparken in de Benelux worden en zal ook twee Belgische primeurs huisvesten. De eerste is een interactieve game genaamd VALO Jump, waarin je zelf de hoofdrol speelt. De tweede is een zogenaamde Wallrider waarbij je zo hoog mogelijk tegen een muur moet oplopen. Zaakvoerders Christophe Tassenon en Caroline Mertens willen vooral een “hip en stoer entertainmentpark neerzetten”. Dit doen ze door te focussen op de laatste nieuwe trends en in te zetten op maximale beleving.

Het park zal onderverdeeld worden in verschillende zones met onder andere een foampit met battle beam. Daarnaast zal er ook een hindernisbaan zijn met verschillende obstakels. Het park zal zich voornamelijk richten op jonge kinderen vanaf zeven jaar, maar voor bezoekers tussen 2 en 6 jaar zal men speciale ‘Mini-Jump-uren’ organiseren. Daarnaast zal je hier ook terecht kunnen voor een aantal groepslessen waaronder JumpFitness. Zaterdagavond zal Jumpsquare omgetoverd worden tot een echte club met stevige beats en bijhorende lasershow.

 

Bron: HLN, Jumpsquare