Nieuw Leuvens trampolinepark in 2019

De trampolineparken reizen de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond en daar lijkt ook komend jaar geen einde aan te komen. Zo opent de Nederlandse keten “Jumpsquare” in 2019 in België een nieuwe vestiging te Leuven.

 

Er zijn al ruim tien trampolineparken te vinden in Vlaanderen, maar toch blijft de trend zich verderzetten en vanaf april kan je jezelf ook uitleven in een nieuwe Leuvense vestiging van “Jumpsquare”. Deze bestaat uit verscheidene gebieden. Zo zijn er de klassieke aaneengesloten trampolines, waar je nieuwe trucks kan uitproberen, super hoog kan springen of gewoon rustig kan hoppen. Op een andere plek kan je een meer uitdagende versie van trefbal of basketbal spelen op trampolines. Verder kan je ook balanceren op een evenwichtsbalk boven een zachte “foampit” (put vol zachte blokken), waardoor het vallen van de balk ook een avontuur op zich wordt. Dit alles en nog verscheidene andere activiteiten met trampolines mag je wel verwachten.

Een trampolinepark is dus de perfecte plek om wat stoom af te blazen of om je gewoon te vermaken met je vrienden. De grootte, specifieke locatie in Leuven en prijzen zijn nog niet bekend, maar in de Hasseltse vestiging betaal je vanaf achtjarige leeftijd €13 voor een uur springplezier. Ook zijn er daar sessies (€10 voor een uur) enkel voor de kleinere kinderen tussen twee en negen jaar aanwezig. Vanaf april 2019 zouden ze de eerste bezoekers moeten ontvangen om zich volledig in het zweet te springen.

 

Bronnen: ROB-tv, Jumpsquare

Foto bronnen: Jumpsquare