Twee nieuwe attracties voor Familypark

Familypark, gelegen te Neudsiedlersee in Oostenrijk, zal ook dit jaar twee nieuwe attracties openen. Hiermee wordt de vijftigste verjaardag van het park gevierd. De nieuwe attracties worden een klassieke carrousel en twee vrijvaltorentjes.

 

Het grootste “echte” pretpark van Oostenrijk mag dit jaar vijftig kaarsjes uitblazen en dat wil men niet zomaar voorbij laten gaan. Voor deze gelegenheid opent het park twee nieuwe attracties met Almjodler & Märchenkarussell.

 

Almjodler

Almjodler wordt eigenlijk een dubbele attractie. Deze bestaat uit twee vrijevaltorentjes van telkens 8 meter hoog. De torentjes worden gebouwd door het Duitse bedrijf Zierer en zullen elk een eigen uitstraling krijgen. Hiermee wil het park de moedigste kinderen een eerste vrijevalervaring aanbieden.

 

Märchenkarussell

Met Märchenkarussell opent het park dan weer een klassieke draaimolen. Deze krijgt een sprookjesthema en komt te staan tussen de themazones Marchenwald en Erlebnisburg. Deze molen zal geleverd worden door het Nederlandse bedrijf Vermolen, een zusterbedrijf van Wooddesign Amusement Rides.

 

De bouwwerken gingen alvast van start

 

Bron en foto: Familypark