Peter Rabbit maakt zijn intrede in CBeebies Land, Alton Towers

Alton Towers opende bij seizoen opening een nieuwe kinderattractie. In het kindergebied Cbeebies opende twee kleine valtorentjes met als naam Peter Rabbit Hippity Hop. Verder zal er een nieuwe show voor de jongste te bezichtigen zijn met in de hoofdrol de Teletubbies.

 

De twee torentjes opende oorspronkelijk in het voormalige Merlin Entertainments park, Abenteuer Park Oberhausen. S&S-Sansei Technologies installeerde in 2014 de twee Frog Hoppers onder de naam Hip en Hop. Het park is al enkele jaren gesloten en wordt nu ontmanteld. Nu verhuizen de twee attracties naar Alton Towers waar ze de, in 1999 geopende, Frog Hopper zullen vervangen.

 

Peter Rabbit Hippity Hop kreeg een plaatsje tussen Tree Fu Tom Training Camp en Mr. Bloom’s Allotment, waar het de wachtruimte zal innemen samen met een buggystandplaats. De attracties hebben een hoogte van 6,2 meter en hebben elk 7 zitplaatsen. Dit is er eentje meer dan het vorige exemplaar dat in het park stond.

 

 

In het verhaal achter de attractie heeft Benjamin Bunny zich verstopt voor zijn vrienden in de tuin van Mr McGregor. De gasten worden uitgenodigd om samen met Peter en Lily de tuin te verkennen en puzzels op te lossen om zo de schuilplaats te vinden. Tijdens hun missie worden ze uitgenodigd om “hun innerlijk konijntje los te laten” en hoog in de lucht te springen. Om zo hopelijk Benjamin vanaf de top van de rit te kunnen vinden.

 

Naast de nieuwe attracties kunnen de kleinste gasten van Alton Towers ook genieten van een nieuwe show in Cbeebies Land. In de Teletubbies Big Band Live Show kun je genieten van Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Ze geven een voorstelling gevuld met interactieve muziek en dans. Daarnaast kan je ze ook ontmoeten tijdens de meet and greet.

Bron: Alton Towers en towersstreet.com

Foto’s: Alton Towers