Europa-Park opent nieuw indoorgebied voor kinderen in 2019

Met “Junior Club Studios” zal Europa-Park zijn aanbod voor hun jongste bezoekers uitbreiden in 2019. Vanaf juli hebben de kinderen daar namelijk een afspraak met Ed, Edda en hun vrienden voor een gloednieuw avontuur waarbij je zelf acteur wordt in je eigen film.

 

In 2015 konden bezoekers van Europa-Park voor het eerst kennis maken de “Europa-Park Junior Club” ter ere van hun 40e verjaardag. Dit was een online spel- en leerplatform waarbij je tijdens een bezoek aan het park nog vele extra’s kon krijgen. Dit jaar zal het park een nieuw indoorgebied openen onder  de naam ‘Junior Club Studios”.

Deze overdekte speelwereld zal terug te vinden zijn in het Nederlandse gebied in het voormalige kindertheater. Afgelopen winterseizoen was hier al een tijdelijk indoorgebied te vinden met speeltoestellen uit het voormalige “Winter Wonderland”.

In dit nieuwe gebied beloofd men veel plezier en actie met behulp van interactieve speel- en klimtoestellen en optredens van de Europa-Park mascottes. De opening is voorzien voor 12 juli waarbij je dagelijks kan genieten van een vertoning van “Junior Club Live! Klappe und Action!”. In deze interactieve show zullen muziek, dans en innovatieve filmtechnologie centraal staan.

 

Bron: Europa-Park, Parkerlebnis