Parc Fenestre kondigt nieuwe attractie 2019 aan

Het bescheiden Franse pretpark Pac Fenestre zal dit jaar een nieuwe attractie openen. Bezoekers zullen dit jaar kunnen plaatsnemen in een piratenboot, die heen en weer zwiert. De attractie stond voorheen in een ander Frans pretpark.

 

Parc Fenestre is gelegen in La Bourboule te Frankrijk. Dit bescheiden pretpark biedt enkele familiale attracties aan zoals botsauto’s, een paardjesbaan, parktreintje en de Soqeut achtbaan Cacahuète Express. Dit jaar zal het aanbod groeien met een schommelboot.

De schommelboot die het park dit jaar zal openen is afkomstig van het Franse pretpark Parc Du Bocasse. Daar ging deze door het leven als Black Pearl, maar werd vervangen door een nieuw exemplaar.

Deze piratenboot werd vervaardigd door het Italiaanse bedrijf Zamperla. We kijken even naar de boot in actie op haar oude locatie.

 

 

Bron en foto: Parc Fenestre