Ontdek de nieuwe K3 zone van Plopsland De Panne

De Themeparkfreaks trokken onlangs naar Plopsaland De Panne, waar men de eerste steen legde voor het nieuwe Plopsa hotel. Maar doorheen het park waren meerdere nieuwigheden te ontdekken. De Dino Splash is nog in volle opbouw, maar de nieuwe K3 zone is ondertussen klaar.

 

Wie dit jaar Plopsaland De Panne bezoekt kan alvast heel wat nieuwigheden ontdekken. Allereerst zal de grote bouwwerf van het Plopsa Hotel ongetwijfeld de bezoeker opvallen, vlak naast de ingang. Onlangs werd nog een symbolische eerste steen gelegd en kregen we een voorsmaakje van één van de standaard kamers.

Een andere groot bouwproject, waar momenteel aan gewerkt wordt, is dat van de Dino Splash. Hier worden de oude boomstammetjes getransformeerd tot een grote dino leefwereld. De wachtrij zal je doorheen het gehele gebied brengen en loopt over de boomstammen, onder achtbaan de Draak en zelfs over het parktreintje.

Nog meer nieuws vinden we terug in de oude Wizzy en Woppy zone, die nu volledig in het teken staan van de meidengroep K3. De achtbaan kreeg een felroze/rode kleur en rondom kan je heel wat themaobjecten ontdekken. De oude wasmachine werd getransformeerd in een luidspreker met microfoon en allerlei make-up objecten liggen rond de baan. Een grote roze flamingo staat statig naast de remzone en de drie K3 meisjes kregen een soort lappenpop beeld.

Ontdek ook onze nieuwste onride.

 

Ter vergelijking ook de oude onride.