Europa-Park bouwt met Snorri Touren een nieuwe dark ride

Het Duitse Europa Park opent in de loop van het nieuwe seizoen een nieuwe attractie. Deze nieuwe darkride komt te liggen in het heropgebouwde Scandinavische gebied. De attractie krijgt de naam Snorri Touren en zal zo een brug vormen met het nieuwe waterpark Rulantica.

 

Op dit moment is Europa Park bezig met het opnieuw construeren van het Scandinavische gebied. De zone werd vorig jaar volledig verwoest door een zware brand. In dit nieuwe gebied zal het park in de loop van het nieuwe seizoen een nieuwe attractie openen, die er voorheen niet te vinden was.


In de kelders van de opnieuw opgetrokken zone komt een nieuwe darkride te liggen. De kersverse attractie zal Snorri Touren gaan heten. Vernoemd naar de paarse inktvis mascotte van het waterpark Rulantica, dat Europa Park momenteel aan het bouwen is. De attractie zal zo een brug vormen tussen het huidige Europa Park en het nieuwe waterpark Rulantica, dat ook Scandinavische invloeden zal gaan hebben.


“De kelder van Scandinavië wordt prachtig, vol met geluk en vreugde. Ik ben trots om Snorri Touren aan te mogen aankondigen, onze nieuwe familieattractie zal later dit jaar worden geopend.”  aldus Ronald Mack.

De nieuwe ride zal gebouwd worden door de fabrikant Mack Rides. De ingang zal te vinden zijn via de voormalige Andersen Märchenturm, de uitgang via de voormalige Vineta. De attractie zal vermoedelijk in de herfst van dit jaar openen. Het heropgebouwde Scandinavische gebied opent op 24 mei.

 

 

Foto’s: Europa Park
Bron: parkerlebnis.de