LAGO voorspelt 30°C en waterpret tijdens de paasvakantie

De paasvakantie staat voor de deur en dat betekent extra veel quality-time met het gezin. We kijken uit naar zonnig terrasjesweer, een gezellige daguitstap naar de kust, leuke buitenspeeltuinen en pretparken, …

 

Jammer genoeg vertoont het weerbeeld aprilse grillen. Maar vooraleer je halsoverkop een peperdure last minute vliegtuigvakantie boekt en urenlang wacht op een vlucht die geannuleerd wordt omwille van stakingen, bekijk dan best even de weersvoorspellingen in de LAGO-zwemparadijzen. Dit zijn acht subtropische plaatsen in België om te ontdekken. De zon schijnt er 7/7, het is er altijd 30°C en je beleeft er een onvergetelijk dagje vakantie gevuld met waterpret en spetterende paasactiviteiten.

 

Water op zijn plezantst

In de LAGO-zwemparadijzen ontdekken de allerkleinsten vanaf 3 maanden voor het eerst water op zijn plezantst. Ze spetteren erop los in de warme kinderbaden. Echte sensatiezoekers zetten zich schrap voor een adembenemende rit door de spectaculaire glijbanen. Voor zij die liever met twee door de waterglijbanen roetsjen zijn er de leuke familiale bandenglijbanen. Wateravonturiers wagen zich aan de grote golven in het golfslagbad of laten zich meevoeren door de snelle waterstroming in de woeste wildwaterbaan. De pret is niet te stoppen!

 

Wil je een unieke en duizelingwekkende afdaling door snelstromend water meemaken?

Plan dan zeker een uitstap naar het nieuwste zwemparadijs LAGO Kortrijk Weide. Op 6 april, één maand na de brand, opent het subtropisch gedeelte met de langste wildwaterbaan van de Benelux.

In verschillende LAGO-zwemparadijzen profiteer je van een prettige duik in openlucht. Weer of geen weer, de verwarmde buitenbaden zijn in de meeste LAGO-waterparken dagelijks geopend en aangenaam warm (29°C).