Ultiem vakantiegevoel bij LAGO zwemparadijzen vanaf 9 juni

Vanaf 9 juni mag LAGO zwemparadijzen opnieuw gezinnen verwelkomen voor het ultiem vakantiegevoel dichtbij huis. Plonzen in het kinderbad, naar beneden roetsjen door de glijbaan, genieten van heerlijk warm water… Het kan weer allemaal!

 

Team LAGO staat terug in de startblokken en warmt het water van de subtropische baden weer op. Zowel op een zonovergoten als op een druilerige dag zijn de subtropische zwembaden de ideale staycation bestemming en dit op meerdere locaties in België. Het binnenaanbod met waterglijbanen, wildwaterbaan, golfslagbad en warme lagune is een plezier voor jong en oud. Heel wat baby’s en peuters zullen voor het eerst de populaire warme kinderbaden met waterspeeltuin kunnen ontdekken. Aan de buitenzwembaden kom je snel in een subtropische vakantiesfeer. 

Voor LAGO Sint-Truiden Bloesembad wordt het een extra bijzondere dag. Voor het eerst zullen de deuren van het gloednieuw zwemparadijs in Limburg openen.  

Onder welke condities de subtropische zwembaden kunnen opstarten is nog niet gekend. Maar één ding is zeker, bezoekers van LAGO zwemparadijzen kunnen zoals altijd rekenen op een leuke en veilige zwemomgeving. Tickets kunnen binnenkort aangekocht worden in de webshop.