Kingoland maakt nieuwe attractie bekend

Het Franse pretpark Kingoland, gelegen in Plumelin, kondigde haar nieuwe attractie aan. De bezoekers zullen dit jaar in een gekke taxi kunnen stappen. Na het openen van een vrijevaltoren vorig jaar, is het opnieuw de beurt aan de jongere bezoekers.

 

Het bescheiden park Kingoland te Frankrijk opent bij aanvang van het nieuwe seizoen een gloednieuwe attractie met Crazy Taxi’s. Met deze nieuwigheid opent men weer een attractie voor de jongere bezoekers.

Crazy Taxi’s is een zogenaamde Demolition Derby van het Italiaanse bedrijf Zamperla. De attractie zal een New York thema krijgen met een achtergrond waarop we de skyline van deze stad zien.

Een voorbeeld van deze attractie vinden we ook terug in Mayaland, het indoorgebied van Plopsaland De Panne met de Waterlelies.

 

 

Bron en foto: Kingoland