KID PARC Île d’Aventures investeert in twee nieuwe attracties

Het bescheiden Franse pretpark KID PARC Île d’Aventures opent dit jaar een nieuwe attractie die de jonge bezoekers een leuke vrijevalervaring zal bezorgen. Een tweede nieuwigheid zal hen meenemen in een vliegtuigje. Het parkje is gelegen in de buurt van Bordeaux, meer bepaald in Gujan-Mestras, Aquitaine. 

 

Het Franse kinderpretpark KID PARC Île d’Aventures bezorgt ouders met jongere kinderen een leuke dag met een twintigtal attracties. Hieronder meerdere draaimolens, een treinritje, trampolines en de twee achtbanen La Pomme en Les Boulets de Canon. Dit jaar komen daar twee nieuwe attracties bij.

Tour de Chute is een bescheiden vrijevalattractie. Deze draait in het rond en tilt je omhoog om nadien een vrije val te maken. Les Pirates de l’air wordt een Red Baron molen met vliegtuigjes, die de kinderen zelf op en neer kunnen laten bewegen door aan de hendel te trekken.

 

 

 

Het park heropent op zaterdag 13 april 2019. Een ticket kost voor bezoekers vanaf 11 jaar €11.90, bezoekers tussen 2 en 10 jaar betalen in het laagseizoen €11.90 en in het hoogseizoen €12.90.

 

 

Bron en foto: KID PARC