Fotoalbum: Bobbejaanland – april 2019

Eindelijk brak het pretparkseizoen weer aan, Themeparkfreaks Natalie, Dorien, Levi, Jonathan en Bob namen van deze gelegenheid gebruik om naar hun thuispark Bobbejaanland te trekken. Uiteraard waren we enorm benieuwd naar de vordering aan de nieuwe achtbaan Fury en de omliggende themazone Land of Legends. We konden al goed de contouren van de zone ontdekken, waarin de achtbaan momenteel de hoogte in gaat. Ook ontdekten we de nieuwe Panos, in het oude Paviljoen gebouwtje. Her en der ontdekten we nog enkele nieuwigheden: Er kwam een nieuwe fotopunt aan Wildwaterbaan, waar je niet enkel je foto’s van deze waterattractie kan laten afprinten, maar ook die van Oki Doki, Typhoon enzoverder. De trampoline net naast Wondergarden werd ingeruild voor een nieuw speeltuig in de vorm van een trein en in Kinderland kwamen er nieuwe autootjes op de botsauto’s. Ook werd in het overdekte kindergebied een nieuw koffiepunt geopend. Wat het meest in het oog springt was de nieuwe kleur van Typhoon, die ijzig blauw werd en de treintjes grijs, een gewaagde keuze, maar zeker een geslaagde.