Amusementspark Tivoli, beleef het mee in 4D

Vanaf zaterdag 6 april 2019 is Amusementspark Tivoli weer geopend en het pretpark is dit seizoen een nieuwe attractie rijker. In de afgelopen winter is ‘Tivoli’s 4D Bios’ ontwikkeld en gebouwd. Daarnaast zijn de waterfietsen veranderd in ‘Zwanenbootjes’.

 

Er wacht een bijzondere filmervaring op je in Tivoli’s 4D Bios. Zet je 3D bril op en voel wat je ziet door de verschillende effecten. Durf jij één van de leuke films te komen bekijken?

In de vernieuwde ‘Zwanenbootjes’ kunnen de kinderen alleen of samen met mama, papa, oma en/of opa, enz. zo hard als ze zelf kunnen trappen. In de zwaan zijn de voeten de ‘motor’ van de boot en bepaalt de kapitein waar hij naar toe gaat.

Spelen, ravotten, genieten, gillen en chillen is hier favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar. Met leuke attracties en speeltoestellen is het pretpark kindvriendelijk en overzichtelijk. Amusementspark Tivoli is al jaren een gewilde bestemming voor een dagje uit van gezinnen, families en scholen.

Tivoli pakt uit!

Tijdens alle weekenden en vakanties in het openingsseizoen van 2019 zijn er shows van Tiffi en Toffi te zien en op 21 en 22 april (1e en 2e Paasdag) staat het eerste evenement ‘Tivoli pakt uit!’ gepland.

Amusementspark Tivoli is geopend van 6 april t/m 27 oktober. De entreeprijs voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen is € 14,75 p.p. en online krijg je tot € 2,25 korting op je ticket.

 

Meer informatie over het park is te vinden op www.parktivoli.nl