Vernieuwingen in Plopsaland De Panne krijgen vorm

In 2019 vernieuwt Plopsaland De Boomstammen en De Rollerskater. Foto’s geven een blik op vorderingen.

 

De Boomstammen van het park worden vernieuwd. Het Samson en Gert-thema wordt vervangen door een dinothema. Plopsa heeft voor het eerst foto’s gedeeld van de dinosculpturen die rond de Dino Splash zullen staan. Een openingsdatum is tot nu toe nog niet bekend.


Ook De Rollerskater, die eerder een Wizzy & Woppy-thema had, krijgt met K3 een nieuw kleedje.

Rond de baan is een grote ananas verschenen verwijzend naar het liedje Pina Colada. Daarnaast is er ook een flamingo naast de baan geplaatst. Deze verwijst naar de serie rond K3. Eerder kon men ook al een taart, rolschaats en cadeau zien op foto’s. De vernieuwde attractie opent samen met de rest van het themagebied op 4 en 5 mei met een live optreden van K3.

 

 

Foto’s: Plopsa