Ontdek hier de attractielijst van de Bremer Osterwiese kermis

Van 12 april tot en met 28 april 2019 vindt opnieuw de Bremer Osterwiese plaats. Naar de kermis komen ongeveer 20 attracties van het type grootvermaak, waaronder de The King van Zinnecker en de Crazy Mouse van Ahrend.

 

Achtbaanfans kunnen dit jaar terecht op twee rollercoasters. Het gaat om de Crazy Mouse van Ahrend en de familieachtbaan Tom der Tiger van Wegener.

 

Thrill rides vinden we terug met de Mack musik express “Troika” van Ahrend, de Break Dancer No.2 van Dreher en het schommelschip Nessy van Markmann, waarin je de rit al staande kan beleven. Verder zijn ook de Technical Park loop fighter “The King” van Zinnecker en de Mondial shake “Commander” van Hanstein present.

 

Meer interessante attracties vinden we terug met de KMG high speed karussell “Hurricane” van Heine, de Octopussy van Markmann en de Happy Sailor van Howey. Ook een aantal spookhuizen en fun houses zijn present. Weet je niet goed waar eerst beginnen, kan je altijd even een overzicht krijgen van de kermis op het reuzenrad Jupiter van Barth en Kipp.

 

 

Attractielijst van het grootvermaak:

AS “Bee Bop Drive” – Ahrend

AS “Top In” – Robrahn

Troika – Ahrend

Jupiter – Barth / Kipp

Break Dancer No.2 – Dreher

Happy Traveller – Gack

Crazy Mouse – Ahrend

Tom der Tiger – Wegener

Nessy – Markmann

The King – Zinnecker

Commander – Hanstein

Happy Sailor – Howey

Hurricane – Heine

Octopussy – Markmann

Looping the Loop – v. Olnhausen

Rutschn – Schierenbeck

Scary House – Hansla

Die Spaßfabrik – Zinnecker

Fun Street – Hofmann

Time Factory – Hartmann