Nieuwe achtbaan Parc Du Bocasse opgebouwd

In Parc Du Bocasse zat men de afgelopen winter niet stil. De grootste achtbaan van het park wordt in een Vikingthema gestopt, er komt een nieuw restaurant en er wordt een nieuwe kinderachtbaan gebouwd.

 

Parc Du Bocasse, gelegen in het departement Seine-Maritime – Normandië te Frankrijk, zal ook dit jaar enkele nieuwigheden aanbieden. Zo zal de achtbaan Le Train de la Mine omgedoopt worden tot Odin’s Fort en wordt het schommelschip vervangen dor een nieuw exemplaar. Verder verdwenen de draaimolen Aladin en de rodelbaan uit het park. Ook de rockin’ tug kreeg een nieuw plekje in het park.

Bij de Italiaanse fabrikant werd de afgelopen dagen de nieuwe kinderachtbaan van het park opgebouwd, later zal deze naar het park verhuizen. De naam voor deze achtbaan werd momenteel nog niet bekendgemaakt. Het enige dat we voorlopig weten is dat ze door Preston en Barbieri gebouwd werd. De baan is 3,3 meter hoog en 53,8 meter lang. De maximum snelheid zal 19,8 km/h bedragen.

 

Bron en foto’s: Parc Du Bocasse