Constructie Fort KnalKruit in Avonturenpark Hellendoorn overeind

Fort KnalKruit, de terugkerende overdekte botsauto’s voor het Piratengebied, heeft een hoogtepunt bereikt. Momenteel staat een constructie overeind waarin de botsauto’s verwerkt zullen worden.

 

Het Nederlandse pretpark Avonturenpark Hellendoorn bevestigde in februari de terugkeer van de botsauto’s. Deze komt te staan in het Piratengebied, dat straks samen met Het Galjoen, Piraat Enterhaak en Wildwaterval een complete piratenbeleving aanbiedt.

Het park is erg tevreden met de uitbreiding. “We vinden het geweldig dat we naast ‘Baba’s Ruimtereis’ nog een nieuwe attractie openen komend seizoen. Baba’s Ruimtereis, een minivrijevaltoren, is speciaal voor de allerkleinste avonturiers in Dreumesland. Fort KnalKruit is geschikt voor kinderen, ouders en grootouders. Met recht een knallende familieattractie!”, vertelde René Peul eerder.

De auto’s worden gethematiseerd in explosieve tonnen, wat volgens het park het verhaal zal vertellen van de explosiviteit van de attractie. Wanneer de attractie opent is nog niet bekend. Het is wel sinds 1989 dat het park de botsauto’s moest missen.

 

Bron en foto’s: Avonturenpark Hellendoorn