Lamberink stelt revolutionair reuzenrad voor

Op woensdag 30 januari stelde Lamberink hun revolutionaire nieuwe transporteerbare reuzenrad Skygate voor. Het heeft een hoogte van 38 meter en heeft geen spaken!

 

De Skygate staat op de buitenste ringen en wordt aangedreven door 8 motoren. Het wiel weegt 63 ton en heeft geen ballast nodig. Er zijn 36 gondels die elke passagier een 360 graden uitzicht geven.

Kan je je het uitzicht van dit wiel voorstellen op een donkere, heldere avond met alleen licht op de buitenste ring! Het zal geweldig zijn! Het is een uniek ontwerp en zal op elke locatie opvallen.

 

Het reuzenrad is een speciaal in-house ontwerp, ontwikkeld en ontworpen volgens de nieuwste veiligheidsvoorschriften, in samenwerking met KCI Engineers BV, Kroeze Constructie BV en Lamberink Ferris Wheels. De Skygate is het resultaat van gedeelde kennis en ervaring van deze 3 partners. De Skygate vereist een kleine footprint, waardoor het zeer geschikt is als een prachtig oriëntatiepunt in stadscentra, in winkelcentra, in de stad of op een andere mogelijke locatie. Installatie en montage zal op grondniveau plaatsvinden en een kraan is niet vereist om het op te zetten.

Het eerste transporteerbare Skygate reuzenrad is gepland voor eind 2019.
Het reuzenrad kan worden uitgerust met prachtige LED-verlichting en allerlei decoraties.

 

Bron: newrideseurope.com