Lago Kortrijk bijna klaar voor opening

Bij het Lago-waterpark in Kortrijk is het momenteel alle hens aan dek om de laatste afwerkingen klaar te krijgen voor de opening op 2 maart. Op enkele foto’s die we verkregen, is te zien hoe ver de bouwwerken gevorderd zijn.

 

Bij Lago Kortrijk is het aftellen geblazen naar de opening. Nagenoeg alle glijbanen zijn geïnstalleerd en overal wordt gewerkt aan de afwerking. De opening staat gepland voor het weekend van 2 en 3 maart.

Het nieuwe Lago-bad te Kortrijk moet het paradepaardje worden van de groep. Met een lengte van maar liefst 160 meter zal hier de langste wildwaterbaan van België te vinden zijn! Het zwembad omvat verder een Olympisch 50 meter sportbad, een golfslagbad, drie kinderbaden, een warme lagune, een buitenbad met waterspeeltuin en een wellness met twee sauna’s en een hammam.

 

Uiteraard zijn er ook de nodige grote glijbanen.

  • Blauwe abyss: Draai als een tol door het kolkend water naar beneden! Duizelingwekkend veel plezier vanaf 8 jaar.
  • Zwarte turbo slide: Echte snelheidsduivels vanaf 10 jaar leven zich uit in deze turbo glijbaan. Glijd aan een snelheid tot 40 km per uur door een donkere zwarte tunnel met een aantal leuke illusionaire effecten. Durf jij de snelste glijbaan aan?
  • Groene magic tube: Zoef door de bandenglijbaan en laat je verrassen! Met fake outs, verrassingseffecten en muziek. Een topbeleving voor kinderen vanaf 6 jaar of jonger met begeleiding.
  • Rode tube slide: Maak een spetterende tocht door de familieglijbaan. Vanaf 6 jaar kan je alleen op avontuur, jongere kinderen kunnen gezellig met mama of papa op reis door deze rode tunnel!
  • Witte magic twice: Waan je op een echt race circuit en daag je mama, papa, broer, zus of vriend uit voor een spannende wedstrijd in deze duo racer. Zijn jullie er klaar voor? 3,2,1… Go! Maak een spectaculaire start en race zo snel mogelijk naar de finish. Vanaf 10 jaar.

Hieronder vind je de laatste bouwfoto’s welke dateren van enkele dagen geleden.

Bron Lago

Foto’s: Tony Decruyenaere