Disneyland Paris kondigt een swingende zomer aan

Deze zomer brengt Disneyland Paris twee meesterwerken van Disney, die in heel Europa geprezen worden, tot leven met een nog nooit eerder vertoond seizoen. Wees voorbereid op The Lion King & Jungle Festival van 30 juni tot en met 22 september 2019.

 

Twee Disney klassiekers tot leven gebracht in Disneyland Paris

Om de beruchte Scar te citeren: “wees voorbereid” om de ritmes van de Afrikaanse savanne en de Indiase jungle te beleven met gloednieuwe shows, ontmoetingen en unieke ervaringen. Het is tijd om het programma van dit unieke seizoen te onthullen

 

‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’, een originele Disneyland Paris creatie

Het verhaal van The Lion King zal in ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ in Disneyland Paris tot leven komen met de bekende liedjes die in een vernieuwde versie de beroemde legende van Simba, Nala, Rafiki, Mufasa, Scar, Timon en Pumbaa vertellen. Emoties zullen loskomen met nieuwe spectaculaire scenes van ‘Circle of Life’, ‘I Just Can’t Wait to be King’, ‘Can You Feel the Love Tonight’, het iconische ‘Hakuna Matata’ en meer. Zangers, dansers, acrobaten en drummers zullen de Pride Lands nieuw leven inblazen met een indrukwekkende choreografie en originele kostuums die door Disneyland Paris zijn ontworpen.

‘The Jungle Book Jive’ met Baloe en zijn vrienden

‘The Jungle Book Jive’ viert The Jungle Book in het hart van Disneyland Paris. Stel je een reis voor door de Indiase jungle gevuld met kleuren en ontdekkingen. De ‘Jungle Book Jive’ show zal van alle kanten in het Disneyland Park komen. Maak je klaar om plezier te hebben met Baloe en Koning Lowietje en Mickey Mouse en zijn vrienden die zich voor dit seizoen zullen ontpoppen tot echte ontdekkingsreizigers. Samen met verschillende artiesten nodigen zij de gasten uit om te dansen op het ritme van de jungle. Door nummers als ‘The Bear Necessities’ en ‘I Wan’na Be Like You’ zullen de gasten mee terug worden genomen naar hun kindertijd. Het is tijd om te swingen!

 

Dans mee met Timon’s ‘MataDance’

Timon en Pumbaa wachten de gasten op in Adventureland om ze hun filosofie te leren door te dansen met Timon’s ‘MataDance’.

‘Djembe Joy’ dorp

In het Disneyland Park kunnen de gasten het ‘Djembe Joy’ dorp ontdekken, waar zij worden meegevoerd door vrolijke meeslepende drumbeats en interactieve muzikale animaties. De onvergetelijke Rafiki uit The Lion King en de iconische Koning Lowietje uit The Jungle Book onthalen de gasten voor een onvergetelijke ervaring. Daarnaast zullen er in het ‘Djembe Joy’ dorp nog meer verrassingen voor de gasten zijn.

 

Winkelbelevenis

Tijdens The Lion King & Jungle Festival kunnen de gasten nieuwe merchandise ontdekken die speciaal is ontwikkeld voor Disneyland Paris. Er zullen producten van de show ‘The Lion King: Rhythms of the Pride Lands’ verkrijgbaar zijn en kleding en lifestyle producten geïnspireerd op The Lion King en Simba, het symbolische Disney Figuur.

 

 

The Lion King & Jungle Festival is te beleven in Disneyland Paris van 30 juni tot en met 22 september 2019.