Ange Michel Parc de Loisirs kondigt nieuwe attractie aan

Ook dit jaar zal het Franse pretpark Ange Michel Parc de Loisirs een gloednieuwe attractie openen. Sidecars Volante wordt een interactieve molen met motors die de berijders zelf op en neer kunnen laten bewegen. Deze zal geleverd worden door de Italiaanse fabrikant Technical Park.

 

Het Franse pretpark Parc Ange Michel, gelegen aan de Normandische kust, zal ook dit jaar een nieuwe attractie openen. Vorig jaar nog opende het park een achtbaan en een rondritje. Dit jaar komt er een interactieve draaimolen bij.

Sidecars Volante wordt een zogenaamde Apollo sidecar van de Italiaanse fabrikant Technical Park, zoals we deze ook kennen uit Tripsdrill en Dennlys Parc. Hierbij hebben de inzittenden invloed op het ritverloop. De passagiers kunnen aan de gashendel draaien, waardoor de gondel hoger zal zwaaien en tot 80 graden kan kantelen.

 

 

Bron en foto: Ange Michel Parc de Loisirs