Twee nieuwe attracties voor Parc Des Combes

Het Franse pretpark Parc Des Combes kondigde de komst van twee nieuwe attracties aan. Het gaat om een reuzenrad en een log flume-attractie. Parc Des Combes investeerde de laatste jaren al heel wat in nieuwigheden, zo opende vorig jaar nog een zogenaamde apollo sidecar-attractie, gebouwd door Technical Park.

 

Parc Des Combes investeert ook dit jaar in een nieuwe attracties. Net als vorig jaar, met een apollo sidecar, en in 2017, met de attractie Le CANAD’R, doet het park opnieuw beroep op de Italiaanse fabrikant Technical Park.

De attracties voor dit jaar worden een reuzenrad, dat de naam La Grande Roue zal dragen, en een log flume, die door het leven zal gaan als Les Rivières de l’Ouest. In tegenstelling tot de concepttekening zal deze boomstamattractie open bootjes krijgen en geen overkapping, zoals te zien op de foto.

Als eerste zal halverwege april het reuzenrad openen. De boomstammetjes openen midden juni, net op tijd voor het zomerseizoen begint.

Bron en foto’s: Parc Des Combes