Parc Saint Paul kondigt nieuwigheid 2019 aan

Het Franse Parc Saint Paul zal dit jaar uitpakken met uitbreiding voor het hele gezin: een Disk’o Coaster genaamd “Dino Disk’o”. Zoals de naam reeds doet vermoeden zal deze in een dinosaurusthema gestoken worden.

 

Nadat Parc Saint Paul afgelopen seizoen uitpakte met een hybride houten achtbaan, zal het park dit jaar opnieuw uitbreiden met een attractie voor de ganse familie. Hiervoor koos men de populaire Disk’o Coaster van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Soortgelijke attracties zijn ook al te vinden in Plopsaland De Panne (‘De Grote Golf’) en Parc Astérix (‘Discobélix’).

 

De nieuwe attractie krijgt de naam “Dino Disk’o” en zal volledig in het teken staan van dinosaurussen. Bezoekers nemen plaats op een grote ronde schijf waarbij men naar buiten gericht zit. Tijdens de ritervaring draait de schijf rond zijn eigen as en beweegt hij heen en weer over een spoor met een heuvel in het midden.

 

Een exacte locatie en openingsdatum zijn nog niet bekend gemaakt. Parc Saint Paul trapt het nieuwe seizoen af op 6 april 2019.

 

 

Bron: Facebook Parc Saint Paul