Nieuwe 65 meter hoge thrill ride voor Nederlandse kermissen

De Nederlandse kermissen krijgen er in 2020 een spectaculaire nieuwe attractie bij. De Nederlandse fabrikant KMG, die gespecialiseerd is in het bouwen van transporteerbare attracties, heeft bekendgemaakt dat de exploitant Willy Ordelman een 65 meter hoge attractie bij de firma heeft besteld.

 

De Nederlandse exploitant Willy Ordelman heeft een Speed-32 attractie aangekocht bij KMG. Dat laat de Nederlandse fabrikant op haar Facebook-pagina weten. De attractie wordt geleverd tegen juli 2020 en zal plaats bieden aan 32 personen. Het gaat om een thrill ride die de bezoekers ondersteboven laat hangen op een hoogte van 65 meter. De attractie zal vervoerd worden door middel van 4 trailers.

Ordelman is een bekende familie van kermisexploitanten. Zij baten verschillende grote thrill rides uit zoals de 90 meter hoge vrijevaltoren “Goldmine Tower” gebouwd door Funtime, de 45 meter hoge Inversion XXL “Propeller” gebouwd door Fabri en de 60 meter hoge Booster “Booster Maxxx”, eveneens gebouwd door Fabri. Verder kennen we ze nog van attracties zoals het funhouse Fire Deparment en de Skate Jumper. In het verleden reisde de familie met nog vele andere zaken rond.

 

 

Bron + foto’s: KMG