Fotoalbum: Winter Wonderland London – december 2018

Themeparkfreaks Timothy en Jonathan trokken onlangs naar de geweldige metropoolstad Londen.
Hier gingen ze een kijkje nemen op Winter Wonderland, een gigantische kermis in het hartje van de stad, om precies te zijn in het bekende Hyde Park. De absolute topper van deze jaarlijkse kermis was ongetwijfeld Olympia Looping, die voor de gelegendheid was omgedoopt tot Münich Looping. Deze gaat maar liefst 5 keer overkop. De echte achtbaanliefhebber kan naast deze topbaan zich ook vermaken op andere exemplaren zoals Wild Mouse XXL, Ice Mountain of één van de andere achtbanen op het terrein. Absoluut de moeite was ook de vrij recente en gigantische attractie genaamd “Dr. Archibald, Master of Time”. Deze combinatie van walk-trough adventure, rondrit en VR beleving is zeker een bezoekje waard. Niet enkel thrillseekers vinden op Winter Wonderland hun gading, er zijn ook heel wat kinder- en familiale attracties aanwezig. Voor ieder wat wils dus. Na al het attractiegeweld kan je rustig iets snabbelen aan één van de vele horecapunten of in het grote Bayern Village, waar Duitse feestsfeer troef is.