Festival van Piraten en Prinsessen keert terug naar Disneyland Paris in 2019

Deze winter kunnen gasten in Disneyland Paris hun avontuur kiezen: een Prinsessensprookje of een spannende piratenreis! Het Festival van Piraten en Prinsessen keert terug naar Disneyland Paris van 19 januari tot en met 17 maart 2019. Gasten kunnen zingen, dansen en hun favoriete Disney Piraten en Prinsessen ontmoeten. Zij kunnen hun eigen avonturenverhaal samenstellen en shows en attracties beleven, zich verkleden en hun gezicht laten schminken. Jong en oud kan genieten van een groot aanbod aan entertainment in het Disneyland Park.

 

Disney Pirate or Princess: Make your Choice!
Tijdens de dagelijkse interactieve show Disney Pirate or Princess: Make Your Choice! varen de Disney Piraten onder leiding van Minnie Mouse af naar Main Street U.S.A en Central Plaza. Met een acrobatisch spektakel gaat Minnie’s piratenschip richting het Kasteel van Doornroosje waar zij Mickey Mouse ontmoet, die wordt vergezeld door de Disney Prinsessen. Gasten kunnen deelnemen aan het plezier van een zeerovers slag of de wals dansen te midden van een Koninklijk Bal tijdens de epische grote finale.

Disney Pirate of Princess: Make Your Choice! vindt meerdere keren per dag plaats in het Disneyland Park, met veel favoriete Disney Figuren en tientallen kleurrijke artiesten. Gasten kunnen elke keer een andere kant kiezen: piraten of prinsessen, voor een unieke ervaring die deze twee werelden als nooit tevoren viert.

 

Hoist the Flags, Mateys!
Kinderen van alle leeftijden kunnen echte piraten worden in de show Hoist the Flags, Mateys! Ze zullen de enige echte Jack Sparrow tegenkomen op het dek van het Piratengaljoen in Adventureland, waar Jack op zoek is naar een nieuwe crew voor zijn volgende zoektocht. Deze recruitment-sessies zullen snel veranderen in een interactieve en komische ervaring met de meest legendarische piraat van het Caribisch gebied.

 

Princess Promenade
Gasten kunnen elke dag een koninklijk mooi moment beleven wanneer Prinses Sofia, Elena van Avalor en andere vorstelijke artiesten door het Disneyland Park gaan tijdens de betoverende Princess Promenade. Gelukkige gasten kunnen zomaar een hele speciale Disney Prinses en haar koninklijke gevolg voorbij zien komen!

 

Disneyland Paris heeft alles wat een piraat of prinses nodig heeft
Disneyland Parijs is de beste plek om een prinses of een piraat te worden! Het hele jaar door kunnen gasten die ervan dromen om op hun favoriete helden te lijken, kostuums vinden in een aantal winkels in de Disney Parken. La Chaumière des Sept Nains in Fantasyland is de winkel bij uitstek voor een koninklijke behandeling en Le Coffre du Capitaine in Adventureland is de perfecte schuilplaats voor iedereen die een piraat wil worden. Gasten kunnen de transformatie afmaken door hun gezicht te laten schminken bij de kraampjes in het Disneyland Park. Op Pirates’ Beach in Adventureland en in Princess Pavilion in Fantasyland kunnen de gasten andere piraten en prinsessen ontmoeten. Restaurant Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park biedt een keuken die geschikt is voor prinsessen en piraten kunnen exotische smaken proberen in Captain Jack’s – Restaurant des Pirates.