Familypark kondigt nieuwe attractie 2019 aan

Familypark, gelegen te Neudsiedlersee in Oostenrijk, zal ook dit jaar een nieuwe attractie openen. Ditmaal opent het park een zogenaamde Kontiki attractie van Zierer. Deze nieuwigheid zal de naam Der durchgedrehte Wirbelsturm krijgen.

 

Nadat het Oostenrijkse pretpark vorig jaar twee vrijeval torentjes opende en een Carrousel, wordt dit jaar opnieuw geïnvesteerd in wat nieuws. Der durchgedrehte Wirbelsturm zal de bezoekers meenemen in een bootje dat een orkaan probeert te overleven.

Der durchgedrehte Wirbelsturm zal gebouwd worden door de Duitse fabrikant Zierer en zal in de boerderijzone van het park te vinden zijn. Bij dit type attractie neem je plaats in een gondel die heen en weer rijdt, terwijl deze om zijn as draait.

Een voorbeeld van dit type attractie is De Swingboom, die terug te vinden is in Mayaland in Plopsaland De Panne.

 

Het nieuwe seizoen van Familypark begint op 30 maart 2018

 

Bron en foto: Familypark