Nigloland sluit seizoen af met positieve balans

positieve balans af. Op deze manier gaat het park verder op een ingeslagen weg die loont, met een groeiende naamsbekendheid in Frankrijk als positief gevolg.

 

Nigloland overschreed voor het derde jaar op rij de symbolische lat van 600.000 bezoekers. Het park bevestigd hiermee de status van een must see park in Frankrijk. Deze positieve resultaten komen er voornamelijk door de investeringen die gemaakt worden, zoals de nieuwe attractie Zabeilles. Hiermee mikte het park voornamelijk mee op het aantrekken van gezinnen. Het project was dan ook belangrijk voor de familie Gelis, eigenaars van het park. Verder kon het park ook rekenen op heel wat meer bezoekers van buiten de Champagne streek zelf, steeds meer internationale bezoekers vinden hun weg naar Nigloland.

 

De herfst bevestigd het succes in 2018

De herfstperiode is opnieuw de belangrijkste periode geweest op gebied van bezoekersaantallen. Dit jaar bezochten bezoekers massaal Nigloland in september. Het park vertoonde een toename van  4% in bezoekersaantallen tijdens de maanden september, oktober en november in vergelijking met de bezoekersaantallen tijdens 2017.Het mooie weer tijdens deze periode en het jaarlijks Nigloween evenement trokken zodoende dus veel bezoekers. Tijdens Nigloween wordt jaarlijks ingezet op nog meer animatie en aankleding, bezoekers konden op deze dagen ook genieten van een prachtig vuurwerk.

 

Vooruitzicht naar 2019

In 2019 wil het park een volledig nieuw gebied gaan ontwikkelen en aankleden. De eigenaars vertellen dat dit mogelijk gemaakt wordt door de positieve resultaten. Wat dit precies zal worden zullen eigenaars Patrice et Philippe Gélis binnenkort uit de doeken doen.