Nieuwe concepttekeningen van nieuwe attractie Legoland Windsor

In het Engelse Legoland park, Legoland Windsor, opent volgend jaar een gloednieuwe attractie: The Haunted House Monster Party. Bij deze attractie zullen bezoekers plaatsnemen in een zogenaamde Mad House-attractie.

 

The Haunted House Monster Party wordt de allernieuwste attractie van Legoland Windsor. De bezoekers worden uitgenodigd op het feest van de angstaanjagende maar vriendelijke Lord Vampyre, die een monsterfeest geeft ter ere van zijn aankomst in Legoland. In zijn landhuis worden de jonge feestgangers begroet door LEGO waterspuwers, sprekende standbeelden, spandoeken en ballonnen.

Eenmaal binnen nemen bezoekers plaats aan de feesttafel in een prachtig versierde kamer, boordevol afschuwelijke monsterachtige dingen als feestmaaltijden, ketels, drankflesjes en bekers die elk bestaan ​​uit honderden LEGO stenen. Wanneer men comfortabel zit, zal Lord Vampyre zijn magische partytruc onthullen die de feestzaal tot leven zal wekken. De kamer wordt voor de ogen van de feestgangers op zijn kop gezet en getransformeerd.

 

Onlangs deelde het park een nieuwe visual van wat het eindresultaat zal worden. De opening van de nieuwe attractie staat gepland voor de lente van 2019.

 

Bron en foto’s: Legoland Windsor