Fotoalbums: Duitse parkjes – september 2018

Tijdens een Oost-Duitse trip gingen de Themeparkfreaks aan het credithunten. Op de laatste dag van ons avontuur bezochten we maar liefst drie parkjes, waar we een achtbaan, Alpinecoaster en Butterfly scoorden.

 

Sommerrodelbahn Wald-Michelbach

Wie rijdt langs Duitse wegen komt meer dan regelmatig een Alpinecoaster tegen. Wij hielden tijdens onze trip halt bij Sommerrodelbahn Wald-Michelbach, waar we een ritje maakten op Odenwaldbob. Deze werd gebouwd door Wiegand en heeft een lengte van 1000 meter. Jammer genoeg bevatte dit exemplaar automatische remmen, waardoor er een deel van de snelheid verloren ging.

 

Kid’s inn

Kids Inn is een typisch Duits kinder-indoorpark. In het park staan enkele springkastelen opgesteld en een grote Softplay attractie. Verder vind je hier enkele glijbanen. Maar de reden van ons bezoek was de SBF achtbaan Rally.

 

Spielpark Yabadoo

Bij Spielpark Yabadoo konden de Themeparkfreaks een Butterfly attractie toevoegen op hun Coaster counter. Behalve deze credit had het park enkel kindvriendelijke attracties in huis als trampolines, springkastelen, een klimvulkaan en glijbanen.