Holovis stelt vernieuwd Flying Theatre voor met “Li-Fly”

Op de afgelopen Asian Attractions Expo in Hong Kong stelde Holovis een vernieuwd concept voor van het populaire Flying Theatre. In plaats van in een zittende positie zullen de passagiers liggend plaatsnemen om zo het gevoel van vliegen nog authentieker te laten overkomen.

 

Het Engelse bedrijf Holovis stelde onlangs een nieuw concept voor, waarbij bezoekers het gevoel krijgen dat ze echt vliegen. Hiermee speelt het in op de enorme populariteit van het Flying Theatre.

 

 

Een uniek 5-DOF bewegingssysteem zal de gasten in een liggende positie over een scherm met hoge resolutie laten bewegen. Deze ervaring zal zowel visueel als auditief perfect op elkaar afgestemd zijn, waarbij men ook gebruik zal maken van verschillende effecten. De attractie zal per rit toegang kunnen bieden aan 100 personen.

Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om deze attractie interactief te maken, waarbij de bezoekers invloed hebben op het ritverloop aan de hand van keuzes die ze maken en paden die ze kiezen. Zo zal iedere rit telkens anders zijn en zal de attractie een grote herhalingswaarde hebben.

 

Bron: Holovis