Kolmården opent kleine vrijevaltoren

Het Zweedse Kolmården Wildlife Park breidt zijn kindergebied ‘Bamses Värld’ uit met de toevoeging van een kleine vrijvaltoren voor kinderen, genaamd ‘Mini Hopp’.

 

De Zweedse Zoo, Kolmården, vooral bekend om hun RMC-achtbaan Wildfire, bouwt verder op het succes van hun kindergebied ‘Bamses Värld’ (vertaald: Wereld der beren). Dat kindergebied heeft volgens het park al miljoenen gasten naar Kolmården getrokken en daardoor voegen ze een nieuwe attractie toe voor het komende seizoen. “Bamses World is echt geliefd bij onze gasten, dus het is leuk om het gebied verder uit te breiden en een nog geweldigere ervaring te creëren voor onze allergrootste doelgroep – de kinderen”, klinkt het bij Christine Karmfalk, CEO van Kolmården.

De toevoeging is een vrijevaltoren voor kinderen van 11 meter hoog. De toren, genaamd ‘Mini hopp’, stuitert 16 personen op en neer over een hoogte van 6 meter. Goed voor een capaciteit van 400 personen per uur. Met begeleiding kunnen kinderen er al in vanaf 90 cm grootte en alleen vanaf 105 cm. De attractie is vernoemd naar een energiek konijntje, ‘Mini Hopp’, een personage uit het themagebied ‘Bamses Värld’.

Kolmården Wildlife Park opent haar deuren op 19 april 2019 voor een nieuw seizoen.

 

 

Bron en foto’s: Kolmården