Fotoalbum: Freizeit-land Geiselwind – september 2018

Een park dat al heel lang op mijn wishlist stond was het Duitse Freizeit-land Geiselwind. Dit minder bekende parkje herbergt maar liefst 5 credits. De meest in het oog springende achtbanen zijn hier uiteraard de Vekoma Boomerang & de nieuwe stalen Interpark achtbaan Cobra – Lost Kingdom Coaster. Maak zeker ook eens een ritje op Blauer Enzian (Mack Powered Steel coaster), Doggy Dog (SBF Visa Junior coaster) of Drehgondelbahn (een Zierer spinning coaster). Naast achtbanen bezit het park ook enkele thrillrides zoals een booster, een break-dance, een condor en enkele andere klassieke thrillrides. Heel wat attracties die vroeger rondtoerden op de Duitse kermis vonden in Freizeitpark Geiselwind hun vaste stek en werden voorzien van een thema. Bij een regendruppel kan je je vermaken in walk trough adventures zoals Dinosaurier Land, Elfenschloss of het spookhuis Horror Lazarett, met echte scare-actors.