Kinderpretpark Julianatoren genomineerd voor 4 awards

Afgelopen jaar kreeg Kinderpretpark Julianatoren de award ‘Beste Kinderpark’ uitgereikt door de oprichters van de Diamond ThemePark Awards. De verschillende awards welke deze organisatie beschikbaar stellen worden ook wel de oscars voor de attractiesector in de Benelux genoemd. Dit jaar is het Apeldoornse pretpark genomineerd voor maar liefst vier awards; Beste Pretpark, Meest Kindvriendelijke Pretpark, Beste Personeel en e-Award. Deze laatste award is voor het pretpark of de dierentuin met de beste online activiteiten, bijvoorbeeld; website, Facebook, YouTube, etc.

 

Stemmen Diamond ThemePark Awards

Oprichters van de Diamond ThemePark Awards zijn Vincent de Vriendt en Patrick Joossens, de drijvende kracht achter pretparkbeest.be en parkworld.be. Al voor de negende keer op rij organiseren zij deze verkiezing waarbij een vakjury en bezoekers hun stem mogen uitbrengen. De 18 verschillende awards zullen ter zijner tijd worden uitgereikt aan de winnaars in de Efteling. Tot en met 6 januari 2019 kan er door iedereen gestemd worden via www.diamondthemeparkawards.com.