Vanaf 24 november spelen en genieten in Winter Tivoli

Kom van 24 november 2018 t/m 17 maart 2019 elke woensdag, zaterdag en zondag spelen en genieten van de binnenspeeltuin, kinderschaatsbaantje, Tiffi’s Winter Show, autobaantje, airtrampoline, luchtkussen, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations, midgetgolfbaan, dagelijks entertainment, leuke evenementen en het overheerlijke eten in ons restaurant.

 

Winter Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje of familie te bezoeken. Er zijn diverse kinderfeestarrangementen al vanaf € 10,50 per kind!

 

Entreeprijzen Winter Tivoli

  • Kids van 2 t/m 12 jaar  € 7,50 p.p.
  • Volwassenen GRATIS

 

Het Grote Sinterklaasfeest

Op zondag 25 november komt Sinterklaas op bezoek. Tiffi is helemaal in Sinterklaasstemming en er zijn tal van leuke activiteiten en shows. Sinterklaas zal rond 14.30 uur feestelijk worden ontvangen in Winter Tivoli. Daarna volgt de Grote Sinterklaasshow. Kom jij Sint ook een handje schudden?

 

 

Winterse lekkernijen

Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in het restaurant en binnenspeeltuin een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.

 

Openingstijden Winter Tivoli

Van 24 november 2018 t/m 17 maart 2019 is Winter Tivoli geopend op woensdag van 12.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Winter Tivoli is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden.

* Let op: het meenemen van eigen eten en drinken is NIET toegestaan en de overige attracties en speeltoestellen in Amusementspark Tivoli zijn gedurende Winter Tivoli NIET geopend.

 

Kijk voor meer informatie over o.a. de openingstijden en kinderfeestjes op www.parktivoli.nl