Fotoalbum: Bayern Park – september 2018

Een van de parken die we zeker niet mochten overslaan tijdens onze Oost-Duitse trip was het charmante Bayern Park. Dit park straalt een typisch Duitse gezellige sfeer uit. In het park is de grote blikvanger Freischutz, een gelanceerde achtbaan van Maurer Rides, die heel wat pit bevat. Familialer is de grote Zierer achtbaan Achterbahn. Voor de kleine bezoeker is er ook de Zierer achtbaan Froschbahn. Voor wie alle credits wil scoren heeft het park ook twee Butterfly’s in huis. Nieuw voor dit jaar is de interactieve darkride Stadlgaudi 4D, welke voorlopig nog uniek is in de wereld. Bij deze attractie zit men op een bankje, waarop pistolen staan, in de vorm van wortels. Het speciale aan Stadlgaudi 4D is dat men niet van scene tot scene rijdt, maar dat de bank ronddraait.