Dennlys Parc maakt zich klaar voor 2019

Het Franse Dennlys Parc zal volgend jaar een nieuw themagebied openen. Hiervoor krijgen we niet enkel een nieuwe attractie, maar worden er ook verschillende attracties verplaatst. Daarnaast zijn er in de rest van het park ook heel wat andere werkzaamheden aan de gang.

 

Nadat Dennlys Parc afgelopen seizoen hun nieuwe attractie ‘Squadron 33’ opende kondigde men onlangs aan dat het noordwestelijke parkgebied zal getransformeerd worden naar een Mexicaans themagebied. Hierdoor zal het park er komend seizoen heel anders uitzien.

Het Mexico-gebied zal het bestaande interactieve 4D theater ‘Desperado 4D’ omvatten, evenals de bestaande draaiende achtbaan ‘Le Voltigo’. Daarnaast zal de kindertreinrit ‘Le Rio Grande’ van de ingang verhuizen naar dit nieuwe gebied. Het park presenteert ook een gloednieuwe waterglijbaan van 15 meter hoog. Deze nieuwe attractie zal aangeleverd worden door de Italiaanse fabrikant Preston & Barbieri.

Hierdoor zal de interactieve attractie ‘Le Pedal’haut’ verplaatst worden naar het Middeleeuws gebied, aan de andere kant van het park, waar het beter tot zijn recht zal komen. Naast al deze veranderingen is het park ook bezig met het vervangen van trackdelen op de familieachtbaan ‘Le Nitro’. Hierdoor zouden enkele knikken die in de baan zaten weggewerkt worden.

Alle werkzaamheden doorheen het park moeten in het voorjaar van 2019 voltooid zijn, waardoor het park er bij het begin van het seizoen weer fris en vernieuwd zal uitzien.

 

Bron: Facebook Dennlys Parc