China Light ZOO Antwerpen gaat bijna van start

Nog enkele dagen en het is zover. Op vrijdag 30 november gaan de poorten open van een splinternieuwe en spectaculaire China Light ZOO. De inkompoort staat inmiddels te stralen aan de ingang van ZOO Antwerpen. Op de poort zie je de hoofdrolspelers van deze bijzondere editie van het lichtfestival. Zij nemen je mee op een romantisch verhaal door ZOO Antwerpen. Het wordt een China Light zoals je hem nog niet eerder zag.

 

De indrukwekkende Chinese lichtobjecten vertellen je hun mythische, avontuurlijke en liefdevolle verhaal. Hartstocht, vlinders, drakenboten, goddelijke interventie en het levenselixer zijn ingrediënten van deze hartverwarmende reis door de ZOO.

 

 

Praktisch: Openingsdagen en -uren

China Light ZOO loopt van 30 november 2018 tot en met 13 januari 2019 en is geopend van 18u00 tot 21u30. Om de capaciteit te spreiden start de betoverende tocht om 18u, om 19u of om 20u.

 

Tickets en korting!

Prijzen variëren van 12 € tot 15 € op weekdagen en tussen 14 € en 17 € tijdens het weekend of tijdens de schoolvakanties, ZOO/Planckendael-abonnees betalen 10 € tot 12 €.

Tickets bestel je online of aan de kassa van ZOO Antwerpen. Check de beschikbaarheid per avond op de website. Geniet voor of na je wandeling van een heerlijk driegangenmenu in het Theatercafé Paon Royal op het Koningin Astridplein 26, vlak naast de ZOO.