The Horror Zone keert terug naar Best

The Horror Zone zal ook dit jaar doorgaan in de Nederlandse gemeente Best. Dit Halloweenevenement wordt georganiseerd door 130 vrijwilligers. Dit jaar staat het evenement in het teken van een circus. The Horror Zone is open op 9,10,16,17,23 en 24 november van 18.30 uur tot 23.00 uur.

 

Circus Necrophobia

Een vervloekt circus strijkt dit jaar neer in Best, bezoekers zullen hier een 45 minuten durende show kunnen ontdekken en drie spookhuizen. In 1920 overleden bij een tragische voorstelling van het circus alle artiesten en het publiek, dit jaar is het circus klaar om nieuwe slachtoffers te ontvangen.

 

Wat valt er te beleven?

 

Circus of Torment Horror Show

“Alles voor de show” was het motto van Circus Necrophobia. Met hun grootse stunts, acrobatiek en de meest bijzondere freaks die er rondliepen op de wereld was dit circus niet voor niets de meest geroemde freakshow van heel Europa! Het gerucht ging zelfs dat er iets bovennatuurlijks kleefde aan dit circus. Ondanks dit gerucht bleven de bezoekers maar komen, totdat het gruwelijk mis ging.

Een mes in de schedel van de Graaf van Son, een clown zonder humor en een gevallen koorddanser deed het circus de das om. Om de eer te herstellen beriep de vuurspuwer zich tot een van zijn gevaarlijkste acts, waarmee het hele circus in vlammen op ging…

Jaren later, op een koude avond tussen Allerzielen en Kerst, schemert een gebroken licht door de bomen. De mysterieuze melodie van de circusband klinken in de verte en verweerde posters duiken op langs de route naar het circus. Een enkeling die kaartjes kocht voor dit circus zijn nooit meer teruggevonden. Dit jaar zal Circus Necrophobia neerstrijken in de Brabantse bossen van Best om nog eenmaal te bewijzen dat zij haar naam eer aan doet!

Kom oog in oog met circusdirecteur Alexander Ferluci en zijn huiveringwekkende circusgezelschap. Stap terug in de tijd van de freakshows, sinistere waarzegsters, gestoorden acrobaten en angstaanjagende clowns. Waan jezelf in het verhaal, lach en huiver op het puntje van je stoel terwijl geesten en demonen uit het duistere verleden herrijzen om hun verbazingwekkende en adembenemende circus kunsten te vertonen tijdens deze enerverende horror show. Ontdek de geschiedenis, beleef de pijn en ervaar de kwelling.

 

Backstage

Kom achter de ware aard van het circus en betreed het backstage terrein. Wie ongenodigd een kijkje komt nemen achter de gordijnen van Circus Necrophobia zal dit zeker geen tweede keer doen.  De artiesten zitten totaal niet te wachten op jouw komst. Of wel? Er is altijd plek voor nieuw oefenmateriaal…

 

Mister Barnett’s Hotel

Mister Barnett heeft altijd een kamer voor u vrij. In de hoogtijdagen van Circus Necrophobia was dit vooral een fijn en luxueus optrekje voor de welvarende bezoekers. Maar na het verval van het circus hebben de artiesten hun intrek genomen in de luxueuze kamers en suites. 

Ook u bent welkom om hier even tot rust te komen, maar wees onze vaste gasten niet tot last, ze zijn nogal… excentriek in hun wensen en behoeften.

 

Club ChariVari

Welkom in Club Charivari! Na de ondergang van het circus is deze succesvolle nachtclub in verval geraakt, al zijn de trouwe gasten blijven hangen…. De drank vloeit rijkelijk, de dames zijn gewillig en zijn zeker niet vies van wat nieuw vlees op de dansvloer. Het is immers al zo lang geleden dat zij zich weer onder het gewone volk hebben bevonden. Laat het leven even gaan, maar niet te lang… Je krijgt het misschien nooit meer terug!

 

Informatie

The Horror Zone is geopend op 9,10,16,17,23 en 24 november van 18.30 uur tot 23.00 uur. Een kaartje voor het evenement kost 19,50 euro. Er zijn ook vip-tickets voor 29,50 en 39,50 euro.

Locatie: Sonseweg 39 in Best – Nederland